Playbacks Hemsida har totalrenoverats

Inger och Markus har under den här sommaren planerat och skapat en helt ny hemsida till Playback. Med den nya hemsidan kan vi nu stolt visa upp våra sponsorer och ge er lyssnare den information ni behöver. Men vi är inte klara ännu, mer godbitar kommer.

Vi har skaffat SSL

Hemsidan byter från http till https. Detta betyder nu att allting mellan hemsidans server och Er enhet, nu är krypterat. Det innebär att ingen kan lyssna på trafiken. Ungefär som att förut, då skickade vi via vykort och nu skickar vi i kuvert.

Hemsidan har fått ny layout

Nu funkar hemsidan i mobilen och lika bra i datorn, men inte i brödrosten för där rostar vi bröd.

Nytt arkiv

Vi har nu ett nytt arkiv för vinnare och spellistor samt nyheter. Det nya arkivet är sökbart och ni kan söka på ert namn och någon annans katt? och se vad de har vunnit? Eller bara söka. Och dessutom kan ni kolla föregående listor enkelt och smidigt på navigeringspanelen till höger.

Ny mail

Japp, vi har bytt mail, eftersom den gamla inte funkar som den ska. Vår nya är info@playbackmora.se och här kan ni maila som vanligt .

Kontaktformulär

Vi har på några sidor placerat ut Kontaktformulär som varierar beroende på vilken typ av kontakt det gäller. En god nyhet är, att på sidan “Hälsa och Önska” kan man maila direkt in till studion och få sin önskan /hälsning framförd i radio.